Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Femeie inconştientă salvată din maşina în flăcări, la Botoşani, de un pompier în timpul liber

Publicat

in

O femeie inconştientă a fost salvată din maşina în flăcări, la Botoşani, de un pompier în timpul liber. Autoturismul a luat foc imediat după ce s-a izbit violent de un microbuz, într-un accident petrecut în localitatea Gorbăneşti.

Unsprezece persoane, între care un copil, au fost rănite, duminică, în accidentul rutier din judeţul Botoşani în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism. Victimele au fost transportate la spital, una în stare de inconştienţă. Accidentul a avut loc pe DN 29 D, Planul Roşu de Intervenţie fiind dezactivat după preluarea victimelor.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, în accidentul de duminică au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, evenimentul petrecându-se în localitatea Gorbăneşti, pe DN29 D. Iniţial, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţase că sunt două autoturisme implicate în evenimentul rutier. 

În microbuz erau nouă persoane, iar în autoturism patru.

Imediat după momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reuşit să iasă din maşină, dar în interior, pe bancheta din spate a rămas o femeie în stare de inconştienţă.

“Un pompier aflat în timpul liber, plutonier major Cătălin Grindiei, a încercat să stingă incendiul, nu a reuşit, şi ajutat de alţi participanţi la trafic, a reuşit să scoata victima inconştientă din autoturism”, au mai afirmat reprezentanţii ISU Botoşani. 

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs după ce conducătorului autoturismului Opel, care se deplasa pe drumul judetean, dinspre localitatea Blândeşti, nu a acordat prioritate la intersecţia cu drumul naţional, unui microbuz care circula dinspre municipiul Botoşani.

Cercetările continua, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.