Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bătrână cu handicap locomotor din Vadu Moldovei, Suceava, batjocorită în propria casă

Publicat

in

O bătrână cu handicap locomotor din comuna Vadu Moldovei, judeţul Suceava, a fost batjocorită duminică seara de către un individ necunoscut. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, după examinarea medico-legală.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Din prmele cercetări efectuate s-a stabilit că victima este o femeie de 68 de ani, care suferă de un handicap locomotor și locuiește singură într-o casă relativ izolată din comuna Vadul Moldovei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Duminică seara, pe 5 ianuarie, în jurul orei 17:00, o persoană necunoscută a intrat în locuința ei și a batjocorit-o pe femeia lipsită de apărare.

Potrivit newsbucovina.ro, o publicație locală, bătrâna a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind ulterior internată.

Examinarea medico-legală a scos la iveală faptul că femeia prezenta leziuni ce probau comiterea unei agresiuni sexuale.

În cauză s-a stabilit un cerc de suspecți, urmând a se efectua activități investigative și de cercetare penală complexe.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.