Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Unul dintre criminalii femeii găsită dezbrăcată pe câmp la Iaşi a fost dus la spital, după audieri

Publicat

in

Unul dintre criminalii femeii găsită dezbrăcată pe câmp la Iaşi a fost dus la spital, după audieri. Cei doi bărbaţi acuzaţi de teribila crimă au fost prinşi după ce 200 de persoane au fost audiate.

Criminalii femeii pe câmp în cartierul ieșean Dalas sunt Narcis Sîn și Spiridon Laurențiu, unul în vârstă de 30 de ani şi celălalt de 48, potrivit observator.tv. Cei doi şi-au întâlnitvictima într-un bar din cartier.Au consumat băuturi alcoolice şi s-au îndreptat spre şes Bahlui împreună cu femeia. Bărbaţii i-au propus să întreţină relaţii sexuale dar ea a refuzat. 

În urma răspunsului negativ pe care l-au primit, aceştia au început să o lovească.

Narcis Sîn şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor. Spiridon Laurenţiu a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Acesta este suspect pentru tentativa de viol şi omor.

200 de oameni au fost audiaţi după descoperirea teribilă a cadavrului, sâmbătă. Anchetatorii nu au reuşit sămidentifice victima.  

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.