Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânără mămică româncă, lăsată să moară într-un spital din Anglia

Publicat

in

Gabriela Pintilie, o tânără mămică româncă, a fost lăsată să moară imediat după naştere, într-un spital din Anglia, în luna februarie a anului trecut.

Totul a ieşit la iveală acum în urma unui proces pe care familia româncei l-a intentat împotriva reprezentanţilor Spitalului Basildon (Essex).

Tânăra mămică româncă a ajuns la spitalul din Basildon pe 26 februarie 2019, atunci când au început contracţiile şi i s-a rupt apa, cu trei zile înainte de data stabilită pentru naştere.

După o serie de întârzieri, medicii englezi au încercat o naştere naturală, însă atunci când nu au reuşit, au recurs la varianta unei operaţii de cezariană.

În jurul orei 21.35, tânăra româncă în vârstă de 36 de ani a adus-o pe lume pe fiica sa, o fetiţă perfect sănătoasă.

Imediat după naştere însă, tânăra mămică a avut o hemoragie puternică, iar medicii au operat-o de urgenţă.

Potrivit dr. Malcolm Griffiths, un medic ginecolog independent, Gabriela Pintilie a pierdut aproximativ 600 ml de sânge în numai 30 de minute, o cantitate obişnuită în cazul operaţiei de cezariană.

Medicul a mai explicat în faţa instanţei că, totuşi, după o altă jumătate de oră, românca a mai pierdut alţi doi litri de sânge, notează starspost.com.

În tot acest timp, medicii nu i-au administrat sânge, iar după câteva ore, când era deja prea târziu, i-au administrat şase unităţi de sânge. Din nefericire, Gabriela, tânăra mămică româncă, s-a stins din viaţă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.