Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Trei poliţişti germani, bătuţi sălbatic de mai mulţi români

Publicat

in

Trei poliţişti germani au fost bătuţi sălbatic de mai mulţi români, la Essen. Agenţii au răspuns unui apel al vecinilor românilor, dar nu s-au aşteptat să fie atacaţi. 

Trei poliţişti germani au fost loviţi cu sălbăticie de mai mulţi români, după ce oamenii legii i-au rugat să dea muzica mai încet ca să-şi lase vecinii să doarmă. Incidentul a avut loc duminică seara, 5 ianuarie, în localitatea germană Essen, pe Hammacherstrasse.

Mai mulţi locatari dintr-un bloc au făcut o sesizare la poliţie, în seara zilei de duminică, 5 ianuarie, în jurul orei 23.00, din cauza faptului că vecinii lor, un grup de români gălăgioşi, nu-i lăsau să doarmă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au încercat să negocieze şi să-i convingă să reducă volumul muzicii, însă s-au lovit de refuzul categoric al petrecăreţilor.

Mai mult, deranjaţi de faptul că nu sunt lăsaţi să petreacă liniştiţi, românii şi-au vărsat furia pe poliţişti şi i-au atacat pe neaşteptate. Unul dintre oamenii legii a fost rănit grav. Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Essen,  oamenii legii au cerut întăriri şi au operat mai multe arestări.

Proprietarul apartamentului, un român de 38 de ani, şi alţi trei bărbaţi agresivi, toţi de naţionalitate română, au fost duşi la secţia de poliţie, iar ceilalţi au fost legitimaţi.

În cazul bătăuşilor a fost deschis un dosar de cercetare penală, astfel că românii violenţi vor trebui să dea acum explicaţii în faţa unui judecător şi riscă să facă închisoare şi să plătească amendă penală pentru agresarea poliţiştilor.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.