Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Politistii model! Au refuzat o mita de 10.000 de lei si bijuterii

Publicat

in

Doi polițiști din județul Vaslui au fost felicitați de Corpul polițiștilor din România. Este vorba de agenții de poliție Tănase Fabian Mihai și Lăcrețeanu Vicent Costel. Aceștia au primit aprecieri pentru modul în care au acționat și pentru integritatea morală de care au dat dovadă!

În prima săptămână din an, cei doi agenți de la Postul de Poliție Tutova, Secția de politie rurală nr 3 Bârlad, IPJ Vaslui, în  timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în jurul orelor 20,15, au observat în parcarea de pe DE 581 două auto parcate spate în spate. În urma verificărilor autoturismelor au găsit un nr de 7 500 pachete de țigări din Republica Moldova, imediat au solicitat sprijin colegilor de la Poliția Municipală Bârlad. Contrabandiștii au încercat să le ofere inițial 5000 de lei drept mită, iar ulterior 10000 de lei și bijuterii, dar agenții au refuzat.

În această cauză s-a procedat la indisponibilizarea celor 2 autoturisme, s-au confiscat pachetele de tigari și s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă. Totodată a fost sesizat procurorul si cu privire la aspectele săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Precizăm că agenții de poliție sunt încadrați în Ministerul Afacerilor Interne din sursă externă în anul 2017 și și-au dorit dintotdeauna să îmbrățișeze această profesie, unul dintre ei având un model chiar în familie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.