Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mormântul unui tânăr de 18 ani, profanat. Hoţii au deschis sicriul şi i-au furat banii de pe piept

Publicat

in

Durere şi indignare pentru părinţii unui băiat de 18 ani din comuna Săulești, Gorj, după ce cavoul fiului lor a fost profanat profanat pentru …50 de lei. 

Mădălin a fost răpus de cancer cu doar câteva zile înainte de Anul Nou și fost înmormântat în prima zi din anul 2020.

Ieri, tatăl tânărului a rămas împietrit când s-a dus la cimitir şi a găsit sicriul fiului său larg deschis

Revoltat, bărbatul a mers la poliţie şi a reclamat situaţia, în cauză fiind deschis un dosar penal de profanare de morminte, autorii fiind la această oră căutaţi de poliţişti.

Hoţii au căutat aur. Nu au găsit, aşa că au furat 50 de lei de pe pieptul băiatului 

Primarul comunei Săuleşti, Constantin Drăghici, a declarat pentru Radio Târgu-Jiucă a fost primul care a ajuns la mormântul adolescentului. 

Omul spune că plăcile de beton erau îndepărtate, iar sicriul deschis. 

Părinţii l-au îmbrăcat pe Mădălin în mire când l-au îngropat, punându-i, aşa cum e tradiţia, bani pe piept. Mai precis, o bancnotă de 50 de lei.

Edilul susţine că hoţii au luat cei cei 50 de lei aflaţi pe pieptul băiatului. Tâlharii ar fi căutat aur, dar, pentru că nu au găsit, s-au mulţimut cu bănuţii respectivi.

Primarul Constantin Drăghici a mai declarat că părinții adolescentului aveau o situație financiară mai puțin bună și că a încercat să se implice pentru salvarea acestuia, însă, în zadar.

Mădălin era elev la Liceul Tehnologic din Turburea și era singurul copil la părinți.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.