Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O fata data disparuta de politie, cerseste zilnic in mall. Nimeni nu s-a obosit sa o caute

Publicat

in

Condamnata sa traiasca de azi pe maine in frig, pe strada, o tanara ingnorata de autoritati, traieste din mila oamenilor. A fost abandonata intai de parintii naturali, apoi de statul roman. Georgiana are o poveste trista. Este din Vaslui, are un handicap mintal si a plecat la cersit prin mall-urile din Iasi. Daca oamenii nu i-ar intinde o mana de ajutor, ar muri cu zile. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Din pacate nu este prima data cand pleaca de acasa si cere oamenilor sa o ajute cu bani. A avut o copilarie dificila, a fost adoptata de catre vecinii mei, inca de mica, insa dupa cativa ani mama adoptiva a murit si a ramas doar tatal adoptiv , care a crescut-o, chiar frumos. Pot sa spun ca nu i-a lipsit nimic si mereu avea grija de ea, mergea la scoala, chiar era un copil ascultator si bun. Insa tatal si-a pierdut vederea acum cativa ani si din pacate nu prea mai are nimeni “control” asupra ei. De multe ori cu banii pe care ii cere de la oameni isi cumpara tigari si bautura”, povesteste o vecina a fetei. Fata cerseste zilnic prin centrele comerciale din Iasi, nu poate sa isi poarte singura de grija, dar cu toate astea statul roman nu face nimic. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Data disparuta, castiga cateva milioane pe zi

Tânăra de 21 de ani din municipiul Vaslui a fost dată dispărută, anul trecur după ce a plecat de acasă în 1 august şi nu s-a mai întors, anunţa Poliţia Judeţeană Vaslui. Georgiana Leuştean a plecat în mod voluntar de la domicili.  Ea are aproximativ 1,50 metri înălţime, 55-60 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri. Fata cerșește zilnic prin mall și potrivit cetățenilor care au urmarit-o, câștigă câteva sute de lei pe zi. Banii se duc pe mâncare, bautură și țigări. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.