Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

De ce se teme primarul Paval de Politia Locala- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Potrivit unor surse politice, scandalul iscat intre primarul Vasluiului, pesedistul Vasile Paval si Politia Locala, ar avea si un substrat electoral. Neintelegerile dintre primar si seful Politiei Locale, Sorinel Catana, sunt de notorietate, in repetate randuri Vasile Paval afirmand ca nu este multumit de activitatea politistilor locali. Edilul PSD a decis acum ca va candida pentru inca un mandat si este foarte atent la contracandidatii care se anunta. Asa a auzit Paval zvonurile care circula prin oras in ultima perioada, zvonuri conform carora PMP l-ar vrea candidat la Primaria Vaslui pe seful Politiei Locale. Reprezentantii partidului de buzunar stau prost la capitolul potentiali candidati si incearca sa racoleze diverse persoane pe care sa le arunce in lupta electorala.  Asa au ajuns la concluzia ca un subaltern al primarului i-ar putea ajuta. Va reamintim ca primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, a declarat intr-o conferinta de presa, ca este nemultumit de activitatea politistilor locali, care nu fac deloc activitati de prevenire in randul cetatenilor si sunt preocupati doar sa dea amenzi. Edilul-sef a avertizat ca ar putea desfiinta Politia Locala, daca lucrurile in activitatea acestei institutii nu se vor imbunatati.  Problema este ca multi dintre actualii angajati ai Politiei Locale spun ca abia asteapta ca primarul sa ii desfiinteze deoarece au si ei cateva lucruri de spus, chestiuni pe care primarul le tine ascunse.

‘Le-am spus si nu scapa, o să fiu al doilea primar care semneaza desfiintarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiintarea lor, nu se poate asa ceva. Mai, fratilor, in activitatea dumneavoastra sunt si masuri de preventie, nu sunteti doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e sa amendeze, iar amenzile afecteaza bugetul, ca nu le poti incasa, te inscrii cu anumite sume. E o intreaga tevatura. Lor le este simplu sa spuna ca au dat amenzi. (…) Acesta e mod rezolvare? Ce sa comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, sa ne traiasca, altcineva sa nu-i doreasca!’, a spus Vasile Paval.  Primarul l-e transmis politistilor locali sa trateze oamenii cu respect, sa le vorbeasca pe un ton civilizat si sa renunte la ‘vechile metehne’, deoarece imaginea politiei locale trebuie sa se schimbe.

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.