Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Raluca a murit fulgerător din cauza unei boli rare. Avea 20 de ani și multe visuri de îndeplinit

Publicat

in

Durere fără margini într-o familie din Vaslui! Fiica lor de doar 20 de ani a murit fulgerător, după ce a aflat că suferă de o boală rară în urmă cu o lună. Maladia care a răpus-o pe Raluca Ioana Afrăsinei îi dă bătăi de cap și Selenei Gomez. Îndrăgita cântăreață a fost diagnosticată lupus în 2015 și a trecut printr-un transplant de rinichi în 2017. Părinții și fratele Ralucăi sunt devastați de durere și se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Erai tot ce aveam pe lumea asta si ai ales sa pleci departe de mine, de mama si de tata. Nu a mai ramas nimic decât un gol si suferinta! Ramas bun, scumpa mea surioara!”, a scris pe Facebook fratelei Ralucãi Afrășinei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Raluca Ioana Afrăsinei era studentă la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată din Iași, era iubită de toată lumea și nimeni și nimic nu a prevăzut că un asemenea necaz se va abate asupra ei.

Lupusul – boală autoimună

Lupusul este cunoscut ca “boala care îti mănâncă organele”. Dintre vedete… actorul Seal și Selena Gomez se cofruntă de ani buni cu efectele acestei boli autoimune. Ea a vorbit deschis în cadrul podcastului video creat de Raquelle Stevens, “Giving Back Generation”, despre boală autoimună cu care se confruntă și despre problemele cu rinichii, afecțiuni care i-au dat peste cap greutatea în ultimii ani. Starul de 27 de ani a ținut să menționeze că acum s-a împăcat cu faptul că uneori ia în greutate, însă toată „discuția” online despre felul în care arată corpul ei “a tulburat-o destul de mult”.

Afecțiunea se caracterizează prin producerea unor anticorpi neobisnuiti în sânge, care atacă celulele ce ar trebui, de fapt, să fie protejate. Cauzele clare ale aparitiei lupusului nu sunt cunoscute, însă specialistii spun că este posibil ca ele să fie date de gene, virusuri, radiații ultraviolete si chiar anumite pastile luate în exces sau care pur si simplu nu se potrivesc cu organismul persoanei ce le îngerează, provocând reacții adverse.

Pentru că sistemul imunitar este afectat, iar anticorpii nu mai functionează cum trebuie, încep să fie afectate anumite organe, precum pielea, inima, plămânii, rinichii, articulațiile sau chiar sistemul nervos. În anumite cazuri, se poate ajunge la insuficientã renalã, pancreatitã, boli grave ale ficatului, infectii ce ocupã treptat tot organismul provocând chiar si moartea. cancan

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.