Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânără găsită dezbrăcată, căzută pe o stradă din Iași. Fata a fost internată de urgenţă la spital

Publicat

in

O tânără de 21 de ani a fost găsită dezbrăcată pe o stradă din Iași. Crezând că a fost abuzată, poliţiştii au dus-o de urgenţă la Spitalul C.I. Parhon.

Fata a fost găsită căzută pe stradă, în zona Cartierului Alexandru cel Bun.

Tânăra nu avea unde să stea și nici documente de identitate. Un echipaj al Poliţiei care a mers la faţa locului a crezut, iniţial, că este vorba despre un abuz sexual, fata fiind aproape dezbrăcată, însă acest lucru nu s-a confirmat, relatează Ziarul de Iași

Oamenii legii au dus-o pe fată la spitalul C.I. Parhon din Iaşi, specializat pe probleme renale, pentru că starea ei era gravă.

Fata prezintă şi un anumit grad de întârziere mentală

“Pacienta are un grad de insuficienţă renală impresionant, cu valorile retenţiei azotate de 15 ori mai mari decât normalul, însă relativ bine tolerate. Este într-adevăr o afectare cronică, şi a fost nevoie să îi facem dializă de urgenţă.

Probabil va trebuie să rezolvăm şi problema socială şi va trebui să intre şi într-un program de dializă cronică”, a declarat dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog.

Medicii mai spun că tânăra prezintă şi un anumit grad de întârziere mentală.

După ce pacienta va fi stabilizată, autorităţile vor încerca să găsească o soluţie pentru ca fata să nu mai fie nevoită să stea pe străzi, dar să primească şi tratamentul de care are nevoie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.