Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasluienii vor avea unde sa doneze sange! Fostul prefect le da peste nas carcotasilor

Publicat

in

Veste bună pentru vasluieni. În scurt timp, municipiul Vaslui va avea un punct de transfuzie sanguină, iar oamenii nu vor mai fi nevoiți să facă naveta până la Bârlad pentru a dona sânge. Centrul de la Vaslui va fi coordonat de Centrul Județean de Transfuzii de la Bârlad.

S-au facut toate demersurile pentru achiziționarea aparaturii medicale.

E vorba de două scaune de recoltare, cu toate aparatele incluse, și două camere frigorifice pentru păstrarea sângelui.

“Proiectul legat de Punctul de Trasnfuzie Vaslui este pe ultima suta de metri, am primit aceasta veste si ma bucur ca proiectul meu va prinde viata in scurt timp. 

Și bineînțeles, așa cum era de așteptat, au apărut și reacțiile unor așa-zis a tot știutori, care in loc sa realizeze ceva in viața asta, au căpătat un soi de înțelepciune, născuta strict in slujba cetateanului, zic ei, care culmea, și-o și exprima public pe Facebook.  Domnule Silitra, de ceva timp tot scrieți fel de fel de bazaconii vis-a-vis de punctul acesta de transfuzii. Nu ati lucrat o zi in administrația publica, astfel explicându-se și faptul ca habar nu aveti ce înseamnă o achiziție publica, la fel cum habar nu aveti despre protocoalele, avizele și cadrele legale in care trebuie sa se incadreze un astfel de punct. In afara de a executa silit cetățenii și a-i scoate din casele lor, activitatea dumneavoastră se rezuma doar la a scrie pe Facebook. Mai mult decât atât, dumneata împreuna cu partidul tău de habarnisti, mai nou afaceriști cu ceva businessuri care au muls bani prin ONG, dar in prezent majoritatea in faliment, nu ați mișcat un pai in țara asta, dar știți sa scrieți pe Facebook, in schimb. Alooooo, s-au terminat protestele, s-a terminat cu leorbaiala pe Facebook, treceti la treaba. Ați votat o moțiune și susțineți un guvern care de câteva luni a reușit performanța de a adus țara in faliment. 

Mulțumesc Celui de Sus ca Punctul de Transfuzie Vaslui a fost bugetat de Comsiliul județean Vaslui și ca Guvernul  acutal nu a avut posibilitatea sa taie finanțarea lui, așa cum a făcut-o cu podul de la Crasna, despre care , domnule Silitra, ați scris nenumărate rânduri, pod care in mandatul meu a fost scos la licitație, s-a făcut proiectul, dar care deodată, gospodarii țării nu mai găsesc resurse pentru a-l termina, însă găsesc tot felul de tertipuri de a-și atribui contracte generoase sau mai nou de a schimba legi prin care sunt finanțate spitalele private unde lucrează, unii dintre ei fiind chiar miniștri sau înalți funcționari ai statului roman”, a declarat Edurd Popica, fostul prefect al județului Vaslui, cel care a fost inițiatorul acestui proiect. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.