Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Investitii in educatie! Scoala moderna in comuna Balteni

Publicat

in

În comuna Bălteni a fost inaugurată o şcoală ultramodernă, construită printr-un proiect finanţat de  Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL)1.Noua şcoală de la Bălteni este compusă din opt săli de clasă,cancelarie, grupuri sanitare și un  cabinet de informatică cu 16 calculatoare. Evenimentul a început printr-o slujbă de sfinţire a exteriorului clădirii, cât şi a tuturor sălilor de clasă.  Extrem de emoţionat şi fericit, primarul comunei Bălteni, Relu Brașoveanu, a punctat printr-un discurs, tot ceea ce a simţit şi şi-a manifestat bucuria cu ocazia finalizării acestei frumoase şcoli.

„Este un moment foarte important pentru comunitatea noastră, un moment de fericire. Noi am muncit foarte mult și am  visat la  acest nou lăcaș. Mă bucur că am reușit să ridicăm această școală pentru copiii din comuna noastră. Mulțumim tuturor care au contribuit la terminarea lucrărilor!”, a precizat Relu Brașoveanu, primarul comunei Bălteni. Conducerea școlii, prin directoarea Andreea Mădălina  Rotaru, a oferit primarului Relu Brasoveanu o plachetă de apreciere, in semn de recunoștintă și prețuire. Actiunea a continuat cu prezentarea, a unui filmuleț intitulat ”A doua casa”. Manifestarea a luat sfârșit cu un program artistic susținut de elevi ai școlii și de cunoscuta formație Rotaria.

Roxana OLTTEANU DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.