Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasluian prins beat la volan si fara ITP

Publicat

in

În noaptea dinspre duminică spre luni, în jurul orei 0.00, poliţiştii de la Rutieră au depistat în trafic, un tânăr, în vârstă de 24 ani din judeţul Vaslui, care conducea un autovehicul cu numere de circulaţie provizorie pe bulevardul 15 Noiembrie din Braşov, încălcând limita legală de viteză.

„Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale autovehiculului condus, poliţiştii au constatat faptul că, autovehiculul are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Totodată, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur”, a transmis agent de poliţie Nadia Olaru, de la IPJ Braşov.

În cauză, dosarul penal s-a deschis pentru „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.