Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Batrana cazuta in strada, salvata de comandantul pompierilor barladeni

Publicat

in

Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu o ambulanță și un echipaj de prim ajutor pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul la CPU Bârlad, pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 72 ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral prin cădere de la aceeași înălțime. Bătrâna se deplasa pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad, zona Grădină, când i s-a făcut rău și a căzut în plină stradă.
În momentul căderii a fost văzută de către locotenent colonel Codreanu Viorel (comandantul Detașamentului de Pompieri Bârlad), care se deplasa cu un autoturism aparținând ISUJ Vaslui spre sediul instituției din municipiul reședință de județ. Acesta a anuntat prin stație cele întâmplate și a solicitat o ambulanță. Până la sosirea echipajului de prim ajutor, victimei i-au fost asigurate primele măsuri medicale de către Lt. Col. Codreanu Viorel.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.