Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bucurie pentru sufletele necajite! Un vasluian si-a petrecut ziua de nastere cu niste copii aflati in nevoie

Publicat

in

Un tânăr din Vaslui a ales sa isi petreacă ziua de naștere cu patru frați sărmani. Adrian Crăciun a renunțat la petrecerea anuală cu prietenii si a facut fericiti niste copii necajiti, pe care i-a întâlnit pentru prima dată în viata. Un adolescent care visează să fie fotbalist si fratii sai mai mici s-au distrat de ziua lui Adrian: au mers la pizza, la frizerie, la cumpărături, dar și la film. A fost o zi magica pentru cei mici, dar si pentru sarbatorit. “Nicio petrecere nu mi-ar fi adus atata mulțumire sufletească! Au venit tristi si au plecat acasa atat de bucuroși! Am primit cel mai sincer <La multi ani!>”, a spus Adrian.

El a decis ca anul acesta, când împlinește 42 de ani, sa faca ceva diferit. “Am simtit sa fac mai mult decât o petrecere cu multă băutură si mâncare. Fiecare are ce mânca si ce bea acasa. Eu mi-am dorit să fac altceva cu acei bani. Mi-am petrecut ziua de nastere cu patru frati chinuiti de lipsuri. M-am străduit să le ofer ce si-au dorit. Au fost momente minunat de sincere! Si pentru mine, dar mai ales pentru ei!”. 

Cei patru frați sunt din Lipovat. Florin e cel mai mare dintre ei. Are 16 ani și este elev în clasa a zecea la LPS Vaslui. Face fotbal si are note foarte bune. Profesorii il laudă pentru ambiția lui, însă baiatul nu poate face sport de performanta, pentru ca nu are bani pentru echipamentul sportiv, pentru naveta etc. Cu eforturi greu de imaginat, Florin se tine de scoala. Mai are patru frati, de 15, 10, 8 ani si 2 luni. Mama se ocupa de casa si de copii. Tatăl e singurul care munceste si le asigura strictul necesar. Sunt oameni modești, dar cinstiți. 

O zi perfectă

Adrian nu a stat pe gânduri și i-a adus pe patru dintre cei cinci frați la Vaslui si le-a împlinit toate dorintele. Prima oprire a fost la frizerie, apoi la o pizzerie din oraș, unde au stat de vorbă si au mancat ce au poftit. Relaxati, au pornit catre magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte, unde fiecare s-a înnoit. S-au jucat si au mers la cinema. Pentru prima dată în viata. “A fost o zi foarte frumoasa! Ii multumim domnului Adrian pentru tot si ii dorim sa fie sănătos si sa mai faca si alti copii fericiti! La multi ani!”, a spus Florin. Seara, copiii au plecat acasă extrem de încântați. O buna bucata de timp vor avea alimente, detergenți, pampersi, dar și bănuți pentru butelie și alte nevoi stringente. Adrian s-a ocupat de tot. Doar a fost sărbătoritul zilei! La multi ani, Adrian!

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.