Conecteaza-te cu noi

StiriEst

A murit copilul spulberat pe trecere dupa ce a fugit de langa tata, in Suceava

Publicat

in

Copilul de 2 ani şi 7 luni care, duminică seară, a fost spulberat de o maşină, pe o trecere de pietoni din Suceava, după ce s-a smuls din braţele tatălui, a murit.

Micuţul a fost preluat de o ambulanță în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave.

Din păcate, în această dimineaţă, copilul s-a stins la spital.

Copilul s-a smuls din braţele tatălui

Reamintim că accidentul rutier a avut loc duminică seară, în jurul orei 20.10, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin. 

În imaginile surprinse de camerele se supraveghere se vede cum un grup de oameni se deplasează pe trotuar, apropiindu-se de trecerea de pietoni.

La un moment dat, cel mic fuge se deprinde de tatăl său şi fuge în stradă, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului. Copilul a ieșit direct în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Micuţul nu a putut fi evitat, a fost lovit în plin. În urma impactului, a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți.

Copilul a fost preluat de ambulanţă în stop cardio-respirator resuscitat

Cel mic a fost preluat de o ambulanță în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave.

A fost intubat și ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Ana IOSIF

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.