Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sapte copii din Iasi si mama lor s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Publicat

in

Şapte copii şi mama lor din comuna ieşeană Todireşti s-au intoxicat cu fum şi monoxid de carbon după ce au făcut focul în sobă. Copiii sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie. Familia din comuna Todireşti, judeţul Iaşi s-a intoxicat cu fum şi monoxid de carbon în cursul nopţii de luni spre marţi, după ce a fost făcut focul în sobă. Iniţial cei 8 au fost duţi la Compatimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul din Paşcani, iar mai apoi transferaţi la două spitale din Iaşi.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Doi dintre copii ar fi prezentat sincope la domiciliu, iar ceilalţi au prezentat manifestări ca cefalee, greaţă, episoade de vomă. Iniţial au fost transportaţi toţi în CPU Paşcani, ulterior copiii au fost dirijaţi la UPU <Sfânta Maria>. Mama lor, în vârstă de 34 de ani, a fost adusă la Upu <Sfântul Spiridon>. A fost evaluată şi tratată în UPU şi apoi a mers în stare bun[ acasă”, a declarat presei Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi. Şase dintre copii sunt internaţi în clinica de toxicologie, iar cel de-al şaptelea este în ATI. Copiii au între 3 şi 14 ani, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, Lucian Cernahoschi, prezentau semne de intoxicaţie cu monoxid de carbon. Mediafax

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.