Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Adolescent de 16 ani din Neamt, carbonizat in propria casa

Publicat

in

Viaţa unui adolescent de 16 ani a fost curmată brusc, ieri. Tragedia s-a petrecut într-o localitatea din judeţul Neamţ, când locuinţa băiatului a fost cuprinsă de flăcări. Trupul copilului a fost găsit carbonizat de pompieri. În aceeaşi curte locuişte şi bunica sa, dar din fericire femeia a scăpat cu viaţă. A avut, însă, nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică. Imagini cu impact emoțional.

Un apel la 112 anunţă o tragedie. Un incendiu devastator cuprinde o locuinţă din localitatea Borleşti. Sătenii dau alarma după ce frumul gros iese dintr-o locuinţă. Tot ei sunt primii care intervin. Flăcările sunt, însă, mult prea puternice pentru ca aceştia să poată intra în casă fără măşti şi costume de protecţie. Imediat, viceprimarul comunei ajunge şi el alături de pompieri.

Salvatorii duc o luptă contracronometru pentru viaţă. În casa cuprinsă de flăcări este prins un adolescent de 16 ani.

Abia după jumătate de oră de luptă cu focul salvatorii reuşesc să pătrundă în locuinţa izolată de gratii la geamuri şi uşi. Din păcate pentru băiat este mult prea târziu.

În aceeaşi curte locuieşte şi bunica băiatului. Femeia în vârstă de 86 de ani stă într-o altă casă, dar din fericire ea nu este rănită în incendiu. Un atac de panică a fost însă motivul pentru care bătrâna ajunge pe mânile medicilor. Băiatul locuia în curte doar cu bunica pentru că tatăl său a murit, iar mama este plecată în străinătate. Totul se pare că ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la un calorifer electric.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.