Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un sucevean si-a injunghiat prietenul de pahar, dupa ce a refuzat sa „imparta” nevasta

Publicat

in

Un tânăr din comuna Mușenița, județul Suceava, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat prietenul de pahar la beție. Neavând bani pentru palinca băută, victima a refuzat să-i ofere soția la schimb.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Totul s-a întâmplat pe 20 ianuarie, în jurul orei 14:00. Neculai Ionuț, în vârstă de 27 de ani, s-a întâlnit cu Mihail, în vârstă de 41 de ani, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice în satul în care domiciliază. Zis și făcut.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Vreo șapte ore mai târziu, aflați deja în stare de ebrietate, cei doi au convenit să continue petrecerea la domiciliul lui Mihail, acolo unde acesta locuia alături de soție.

Tânărul a insistat pentru încă o sticlă de palincă, la 500 de mililitri, i-a dat bani lui Mihail și l-a trimis în vecini, pentru aprovizionare. Cei doi au continuat să consume din licoare, după care Neculai Ionuț a decis totuși să-i ceară bani pentru sticla de băutură. A fost momentul în care s-a dezlănțuit haosul.

I-a cerut nevasta, în contul datoriei pe palincă

Potrivit monitorulsv.ro, Mihail i-a explicat că nu are cum să plătească. Pus în fața unui refuz, tânărul a cerut la schimb câteva momente intime alături de soția acestuia, fiind din nou respins categoric.

Enervat la culme, Neculai Ionuț a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi. Bărbatul de 41 de ani a luat un telefon și a încercat să sune la 112, moment în care tânărul l-a înjunghiat pe la spate.

„Având în mâna dreaptă cuţitul, inculpatul a provocat o plagă tăiată victimei în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea. Persoana vătămată a părăsit în grabă locuinţa, ascunzându-se în apropiere, şi de pe telefonul său mobil a apelat Dispeceratul 112, solicitând sprijinul autorităţilor. În momentul imediat următor inculpatul a părăsit la rândul său locuinţa şi s-a deplasat cu căruţa spre domiciliul său”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cercetările au fost preluate de judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Rana putea să-i fie fatală victimei. Medicul legist a constatat o plagă şi o excoriaţie cervicală antero-laterală stânga şi o echimoză piramidă nazală, produse prin lovire cu obiect tăietor-înţepător, precum şi prin lovire cu sau de corpuri dure, ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Fapta a fost încadrată la tentativă de omor, iar procesul va fi judecat că către Tribunalul Suceava.

Ana IOSIF

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.