Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un copil din Husi distruge semnele de circulatie. Un ambulantier isi iese din fire- VIDEO

Publicat

in

Ambulanțierul din Huși care a lovit un copil pe stradă a recunoscut, pentru Libertatea, agresiunea fizică asupra băiatului de 12 ani, însă susține că a reacționat violent pe motiv că a fost provocat. Cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, angajatul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui regretă ceea ce a făcut, susținând însă că și copilul ”a exagerat pentru că, probabil, știa că este filmat”.

Incidentul grav petrecut în weekend, în care un angajat al SAJ Vaslui apare intr-o filmare în timp ce înjură și lovește un copil pe o stradă din municipiul Huși, este recunoscut de către agresor.

Ambulanțier: ”Lovitura nu a fost atât de puternică. A exagerat copilul”

Ambulanțierul Gabi Brănici susține că era în timpul liber atunci când s-a petrecut incidentul pe strada pe care locuiește și a recționat în spirit civic, după ce un grup de copii, din care făcea parte și victima sa, ar fi rupt un indicator rutier. Mai mult decât atât, susține ambulanțierul, acei băieți le-ar fi vorbit urât unor fete care mergeau pe aceeași stradă.

”Era un grup de șase copii. Am țipat la ei pentru că au rupt un indicator rutier. Atunci au început să mă înjure, m-au provocat și m-am dus după ei. Nu am vrut să le fac nimic decât să le spun că nu e frumos ce au făcut…Au agresat verbal două fetițe care treceau pe stradă. Au început să înjure. Mi-am ieșit din fire”, a declarat, pentru Libertatea, Gabi Brănici.

Ambulanțierul de Huși spune că nu-i cunoștea pe acei copii, deși i-a mai văzut trecând pe strada pe care locuiește și pe care s-a petrecut incidentul: ”Nu-i cunosc, dar trec mai mereu pe aici pe stradă. Nu trebuia să fac, dar asta e. Regret ceea ce am făcut. Nu pot să mai fac nimic acum. Nici nu a fost o lovitură atât de puternică. A exagerat copilul pentru că, probabil, știa că este filmat de un prieten din grupul său”.

Dosar penal pentru lovire

Agresiunea fizică asupra copilului este cercetată de Poliție, care a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

”În cursul zilei de sâmbătă, am primit o sesizare din partea unei femei care a reclamat faptul că fiul său de 12 ani a fost agresat de o persoană necunoscută. În consecință, s-a întocmit dosar penal in rem pentru loviri sau alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Copiulul a fost azi la Institutul de Medicină Legală, unde a primit un certificat că a suferit o agresiune. Conform documentelui, ar fi nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță:

Deși își recunoaște fapta, Gabi Brănici susține că nu a fost contactat până acum de polițiști pentru a da vreo declarație.

De asemenea, ambulanțierul din Huși nu a fost întrebat despre incident nici de către conducerea SAJ Vaslui

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.