Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O femeie „a inviat” la 10 ore dupa ce a fost declarata moarta. A povestit ca a ajuns in Rai

Publicat

in

O femeie de 83 de ani din Ucraina a trecut printr-o experiență năucitoare: s-ar fi reîntors la viață la 10 ore după ce a fost declarată moartă de medici

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Paramedicii au fost chemați săptămâna trecută la domiciliul femeii pe nume Ksenia Didukh, unde au găsit-o fără puls, au relatat rudele ei. Dar 10 ore mai târziu, în timp ce familia făcea pregătirile pentru înmormântare, aceasta a început să dea din nou semne de viață și a fost dusă de urgență la spital, unde și-a recăpătat cunoștința.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Ksenia, fostă asistentă medicală, a povestit că a văzut „regatul Raiului” și l-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb în jurul meu. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia, relatează Daily Mail. La rândul ei, fiica acesteia a povestit că a chemat paramedicii după ce mama ei a început să se simtă foarte rău, iar aceștia au spus că nu are rost să o ducă la spital pentru că este pe moarte. I-au făcut un EKG și au văzut că nu are puls, așa că au declarat-o moartă, a mai precizat aceasta.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.