Conecteaza-te cu noi

StiriEst

La Spitalul de Urgenţă din Vaslui, mai mulţi angajaţi au fost prinşi că furau medicamente

Publicat

in

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, mai mulţi angajaţi au fost prinşi în timp ce încercau să fure medicamente şi alte produse medicale. În acelaşi timp, mai mulţi pacienţi reclamă faptul că au fost nevoiţi să îşi achiziţioneze singuri tratamentele necesare, transmite Rador:

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

”Numai în ultima lună, trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui au fost găsiți de paznicii instituției având asupra lor, la ieșirea din tură, produse sanitare și chiar alimente din cele servite bolnavilor. Pentru că asemenea practici nu pot fi tolerate conducerea Spitalului Județean a dispus cercetarea disciplinară a angajaților în cauză, iar sancţiunea primită a fost de diminuare cu 5% a salariului fiecăruia. De asemenea, în ultima perioadă, pacienții Spitalului Județean de Urgență Vaslui s-au plâns că au fost nevoiţi să își cumpere singuri anumite medicamente. Conducerea unității spitalicești confirmă faptul că unele medicamente au lipsit din stoc în ultima perioadă, antiinflamatoarele, de pildă”. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.