Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ultimele cuvinte ale directoarei de la CJ! Ce scrie in biletul de adio si de ce s-a sinucis

Publicat

in

Intamplare socanta la Consiliul Judetean, acolo unde directorul executiv al institutiei, Manuela Huides, s-a spanzurat in birou. Femeia ar fi avut probleme din cauza depresiei de mai multa vreme. Potrivit apropiatilor si colegilor, ea ar fi fost internata la Sectia Paihiatrie aproape o luna de zile. In trecut Manuela Huides a fost judecator, dar s-a transferat apoi la Consiliul Judetean unde se ocupa si de chestiunile juridice. Lucra la aceasta institutie de aproape 20 de ani. Ea a fost gasita fara suflare, luni dupa-amiaza, in biroul sau. Femeie in varsta de 51 de ani era decedata de cateva ore, asa ca medicii chemati in ajutor nu au putut decat sa constate decesul. Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru ucidere din culpa. Unei colege i-a atras atentia faptul ca jurista nu a raspuns la telefon toata ziua si a rugat pe cineva sa mearga la etajul 4 al institutiei, sa vada ce se intampla. Barbatul a batut la usa, insa nu a primit niciun raspuns. A vrut sa intre, insa usa era inchisa. Omul a fost nevoit sa sparga usa pentru a intra in birou. Aici a gasit-o pe femeie spanzurata, langa fereastra. Ingrozit, omul si-a anuntat colegii si s-a facut un apel disperat la 112. Din pacate, femeia murise de cateva ore, asa ca medicii de la ambulanta au declarat decesul, iar ancheta a fost preluata de politisti. 

A lasat un bilet de adio

Nu se stie ce a determinat-o pe Manuela Huides  sa isi ia zilele. Era o persoana linistita, sociabila, avea doi copii, o fata studenta si un baiat care terminase facultatea. Nu avea probleme cu legea. Era angajata aici de mai bine de 20 de ani, era apreciata si respectata pentru munca sa. Colegii sunt socati de ce intamplate. Femeia era casatorita si avea doi copii.   “Am fost solicitati pentru o pacienta de 51 ani, angajata a CJ, pe care colegii au gasit o in birou spanzurata, au fortat usa. Au solicitat la 112 prezenta unui medic. Am gasit pacienta cu semne de moarte evidenta, lividitati cadaverice si am constatat decesul”, a declarat medicul Ana Ungureanu, SAJ Vaslui. Mai multe voci din interiorul Consiliului Judetean au afirmat ca victima ar fi lasat un bilet de adio, bilet care era destinat unei colege careia ii spunea ca e gol in jur si singuratate. O alta colega sustine ca Mihaela Huides i-ar fi spus cu cateva ore inainte de a se sinucide ca l-a vazut pe Iisus. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.