Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi romani si-au ucis colegul de apartament in bataie, în Italia

Publicat

in

Dan, un român de 38 de ani, şi Mădălin, un român de 19 ani, sunt acuzaţi de omor şi vor fi judecaţi în Italia, la un an după ce şi-ar fi ucis în bătaie colegul de apartament.

Cinci români împărţeau un apartament în localitatea italiană Cisterna, fiind vorba de trei bărbaţi şi două femei. Conform H24 Notizie, cei trei bărbaţi erau Dan, 38 de ani, Mădălin, 19 ani, şi Constantin. La un moment dat, nemulţumiţi de comportamentul şi zgomotele produse de Constantin, Dan şi Mădălin ar fi sărit pe acesta şi l-ar fi ucis în bătaie. I-ar fi luat viaţa pentru că i-ar fi deranjat din programul de odihnă de dinaintea unei noi zile de lucru. Pentru a acoperi urmele crimei, Dan şi Mădălin ar fi apelat la cele două colege de apartament să facă în aşa fel încât să pară că rănile căpătate de Constantin, care i-au curmat viaţa, s-au produs din cauza unei căderi survenite pe fondul consumului de alcool. Întreaga poveste s-a petrecut în martie anul trecut. Dan şi Mădălin au încercat să fugă din Italia înapoi în România. Ar fi tocmit un transportator român care, pentru 200 de euro, urma să-i ducă înapoi în ţară. Nu au reuşit să scape. Au ajuns după gratii şi sunt acuzaţi de omor. Procesul lor începe pe 5 aprilie, în Latina.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.