Conecteaza-te cu noi

StiriEst

PSD: Pentru barladenii de aici sau de oriunde s-ar intoarce apreciem orice efort si acceptam orice risc

Publicat

in

Într-un articol prepay liberalii încearcă să motiveze bâlbele guvernului liberal și exaltarea primarului liberal Bouroș care din prostie vrea tot timpul să iasă în față. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Nu era nici momentul, nici orașul care să fie primul între altele. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În postarea noastră de pe Facebook nu faceam dovada lipsei de empatie și umanitate ci am dorit să scoatem în evidență că în mod normal carantina se organizează cât mai aproape de punctul de intrare în țară, nu la 800 de km spre est. 

Vă dați seama numai câte opriri au făcut până la Bârlad autocarele respective? 

Acum sunt sănătoși, dar carantina se instituie pentru a urmări evoluția suspectului în perioada de incubație! Mare primar ce ești, profesorul de istorie îți spune că până și domnii fanarioți erau mai deștepți și organizați ca voi, niciun călător de la sud de Dunăre neputând trece de Giurgiu decât după o carantină de 40 de zile. Acum n-o să-ți explic de ce atâtea zile pentru că văd ca ești creștin până dai pe din-afară… Ai făcut un lucru extraordinar, bravo ! Meriți statuie! Le dai mâncare și tot ce au nevoie, dar nu intri tu în zona interzisă, ci le-ai obligat pe asistentele școlare să intre zilnic în contact cu potențialii purtători de virus, iar pentru asta nu le-ai asigurat nici măcar echipamentul necesar. Ferească Dumnezeu să fie vreunul infectat, că aceste doamne vor merge apoi prin școlile unde învață copiii noștri. Dacă mai trebuia vreo dovadă cât sunteți de incompetenți, ați reușit în ultima săptămână să convingeți și pe cei mai mari susținători ai voștri! Pentru bârlădenii de aici sau de oriunde s-ar întoarce, apreciem orice efort și acceptăm orice risc , dar să devină Bârladul carantina regională pentru că așa vrea Bouroș , niciodată!

Organizația Municipală a PSD Bârlad!

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.