Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Durerea unei mame care isi vede fetita pentru ultima data- VIDEO

Publicat

in

Destin dureros, abrupt si nemeritat pentru o fetiță în varsta de 11 ani, abuzata de tata si chinuita de soarta. Copila s-a stins în urma unui stop cardio respirator, departe de mama. Era internata la Centrul pentru Copiii Abuzati din Bârlad și medicii nu au mai putut să o salveze. Astazi, mama a îngropat-o imediat ce sicriul a ajuns in sat, în cadrul unei ceremonii modeste.  Oana si fratii ei au ajuns în grija statului, anul trecut. Locuiau în Feresti, împreună cu părinții si păreau o familie obișnuită, care nu a creat probleme. Cand s-a aflat ca tatăl isi abuzează fetele, autoritățile au intrat pe fir si l-au ridicat pe bărbat. Acum, el se afla in pușcărie si are ani grei de ispasit pentru ca si-a batjocorit copilele. Rămasă singura, fără niciun sprijin, mama a decis ca mai bine pentru ei este sa fie preluați de specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Ea s-a mutat in Solesti. Oana avea mai multe probleme medicale si a ramas in Centrul din Bârlad, unde a petrecut ultimele luni din viata in conditii normale pentru un copil in situatia ei. Numai ca, starea i s-a agravat si a facut un stop cardiac. Medicii de la Spitalul de Urgenta din Bârlad nu au putut să o salveze. “Fata era internata intr-un centru al DGASPC, a murit la spital, ea era intr-un centru pentru copiii cu dizabilitati si eta cunoscuta cu mai multe afectiuni”, a declarat Irina Cimpeanu, purtatorul de cuvant al DGASPC.  Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns la Solesti. Femeia este atat de saraca, încât nu a avut nici bani de lumânări și a fost nevoită să își ia repede adio de la fetita. In mai putin de o ora, Oana a fost înmormântata sub privirile împietrite de durere ale celei care a adus-o pe lume si care nu a avut puterea sa o protejeze si nici sa ii fie alături in ultimele clipe. Primaria Solesti a avut grija sa asigure toate cele necesare pentru inmormantarea copilei, sicriu, haine, transport, groapa la cimitir.

Batuta si abuzata sexual de tata

Ani la rând, fetele familiei Buhăescu, au fost abuzate sexual de propriul tată. O familie cu 11 copii, dintre care patru cu handicap. Ororile au început să iasă la iveală abia după ce fiul de 18 ani al tatălui, un individ de 51 de ani, și-a surprins tatăl cu pantalonii în vine în timp ce își siluia fiicele. Oripilant în acest caz este faptul că alături de tată, la orgiile cu cele trei fete minore și una majoră, participa așa-zisul ginere, în fapt concubinul fetei cele mari, Vasile M, un fost pușcăriaș de 47 de ani. Mihaela s-a măritat pe când avea 14 ani. Spune că din cei 26 de ani de căsnicie, aproape jumătate i-a trăit în teroare. „Am fugit de acasă, mă batea și pe mine și pe copii. Bea vin, bea si spirt când nu avea ce. Eu numai bătută am fost de el si numai oropsită. Mă bătea de nu știam ce-i cu mine. Mi s-a coscogit pielea de la atâtea bătăi. Acum fata a murit, a făcut stop cardio respirator. Nu am apucat să o mai vad și eu vie. Abuzurile și viata pe care a avut-o au dus aici” a povestit femeia. 


Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.