Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doua decese din cauza coronavirusului. Niciun bolnav la Vaslui

Publicat

in

Au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani, era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași).

În județul Vaslui sunt în continuare în carantină 39 de persoane și 1656 în izolare la domiciliu. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în ultimele 24 de ore au fost aplicate  15 sancțiuni  în valoare de 45.300 lei, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu COVID -19. Pentru respectarea măsurii de izolare la domiciliu  Direcția de Sănătate Publică Vaslui, a dat doar două avertismente.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.