Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un medic husean a intrat in izolare! Primarul Ciupilan cauta solutii pentru a aproviziona spitalul cu echipamente

Publicat

in

Bomba a explodat in aceasta dimineata si la Spitalul din  Husi. Un barbat intors recent din Germania unde lucra ca sofer de TIR, a ajuns la unitatea medicala acuzand simptome asemanatoare cu cele ale infectiei cu coronavirus. El a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a unitatii sanitare si a fost pus in salon cu un politist, bolnav de pleurezie. Informatia venita pe surse, arata ca suspectul de coronavirus a beneficiat de un test rapid, iar acesta a iesit pozitiv. El a mai fost suspus unui test la intoarcerea din Germania, dar acela ar fi iesit negativ la momentul respectiv. Cum barbatul se simtea rau, a mers la spital. Medicii de aici au primit mai multe teste rapide si suspectul a fost imediat testat pozitiv.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Pacientul se află izolat într-un pavilion separat, în care a funcţionat fostul dispensar TBC.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Am vorbit cu doamna manager de la spital şi momentan stocul de materiale de protecţie ajunge pentru câteva zile. Repet, pentru câteva zile. Noi facem toate eforturile pentru a sprijini spitalul. Anul acesta, fără a bănui ce ne aşteaptă, am alocat şase miliarde spitalului. Vom mai aloca, la rectificare dacă va fi nevoie. Problema o întâmpinăm, însă, la furnizori. Preţurile au crescut de-a dreptul halucinant, iar aici noi considerăm că trebuie să intervină Guvernul. Este inadmisibil să dăm 15 lei pe un litru de spirt, care, înainte era 1,5 lei. O mască cu filtru 45 de lei. Preţurile pur şi simplu au luat-o razna”, a declarat primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.