Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Comunicat de ultima ora al GAZ EST SA

Publicat

in

În data de 13.04.2020, pe str. Constantin Brâncoveanu, în intersecția cu str. Nicolae Grigorescu, din suburbia Brodoc, s-a înregistrat o nouă avarie a sistemului de distribuție gaze naturale, cauzată de către același constructor în timpul lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare.

Defecțiunea a implicat sectorizarea zonei, respectiv SISTAREA FURNIZĂRII GAZELOR NATURALE pentru cei peste 100 de abonați afectați.

Regretăm faptul că suntem, din nou, în situația de a întrerupe furnizarea gazelor naturale din aceeași cauză.

Până în prezent, s-au produs deja 14 avarii, incidentele tehnice ajungând alarmant de frecvente și de numeroase într-un domeniu care vizează siguranța cetățenilor, așa cum este cel al distribuției și furnizării de gaze naturale.

Informăm persoanele vizate că au fost demarate imediat toate lucrările necesare pentru ca repunerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare gaze naturale să se realizeze în maximum 24 de ore.

De asemenea, folosim această oportunitate pentru a atrage din nou atenția constructorului, care efectuează lucrările de dezvoltare a rețelei de apă și canalizare, să respecte cu strictețe normele tehnice aferente pentru a evita producerea de noi avarii.

S.C. GAZ EST S.A. roagă abonații afectați să respecte instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor, ținând robineţii de manevră pe poziția ÎNCHIS, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

Distribuitorul și furnizorul de gaze naturale GAZ EST S.A. își cere scuze pentru inconvenientul creat și va depune toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție în cel mai scurt timp posibil.

CONDUCEREA S.C. GAZ EST S.A.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.