Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Nelu Tataru despre mastile din farmacia sotiei: “Au venit controale de la Politie, DSP si Finante”

Publicat

in

În exclusivitate pentru Jurnalist.ro, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit despre scandalul iscat pe seama farmaciei soției sale. Astfel, ministrul a explicat că adaosul pentru acele măști este mic, iar prețul de achiziție a lor face să fie vândute cu 15 lei bucata. Farmacia soției sale ar fi ținta unor provocări din partea anumitor ziariști locali. El a venit cu un scenariu și privitor la vânzarea produselor fără bon fiscal, așa cum apare în filmările ziarului Bună Ziua Iași.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„A fost într-o sâmbătă după masă. Exact atunci se primea marfă, iar oamenii au dat buzna să cumpere. Toți cereau produsele. Vânzătoarele nu au apucat să bage factura în sistem. Cel care a filmat era printre primii clienți și a insistat că vrea să cumpere. Eram probabil singura farmacie din Huși care adusesem măști. După acea filmare au venit controale atât de la Poliție, cât și de la DSP și Finanțe. Niciuna dintre aceste instituții nu a găsit absolut nimic”, a explicat ministrul Tătaru.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Reglări locale de conturi?

Omul care conduce ministrul Sănătății ne-a vorbit și despre unele interese locale. Mai exact, despre oameni care ar avea interesul să îl denigreze. Măștile de 15 lei ar fi diferite de cele vândute de UNIFARM sau eMAG la 3 lei și de aici diferența de preț. Cele procurate de soție ar fi din material diferit și ar avea cost de achiziție 12 lei. Nelu Tătaru ne-a furnizat și o serie de imagini de pe camerele de luat vederi ale farmaciei. Acesta susține că indivizi care caută să provoace evenimente neplăcute ar fi mereu prezenți la ușa unității comerciale. Ministrul suspectează că în spatele lor s-ar afla parlamentarul Petru Movilă, cu care ar avea o rivalitate pe plan local. Oricum ar fi, Nelu Tătaru susține că a solicitat tuturor instituțiilor din județ să facă anchetă la farmacia soției sale, pentru a se dovedi că nu are nimic de ascuns.

sursa: jurnalist.ro

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.