Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Politistii dau tot mai putine amenzi pentru cei care ies din casa fara motiv

Publicat

in

Amenzile date în judeţul Vaslui pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie prevăzute de ordonanţele militare au scăzut drastic în ultimele trei zile.

Potrivit informărilor transmise de Instituţia Prefectului Vaslui, poliţiştii au dat sancţiuni contravenţionale în valoare de numai 4.000 de lei, iar cu o zi în urmă valoarea totală a sancţiunilor a fost de aproximativ 17.000 de lei. Asta, în condiţiile în care de la începutul lunii mai au fost date zilnic amenzi de peste 200.000 de lei. Ba mai mult, în lunile martie şi aprilie au existat zile în care valoarea totală a sancţiunilor a trecut și de 500.000 de lei.

”În cursul zilei de 8 mai, peste 245 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, efective ale poliţiei locale şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19. S-a verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse de izolare, carantinare şi deplasare în cazul a peste 420 de persoane. De asemenea, peste 80 de societăţi comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă. Au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 de lei persoanelor care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei”, precizează sursa citată.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.