Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tanar a fost retinut, iar alti 5 sunt cercetati in urma unui scandal

Publicat

in

Polițiștii negreșteni au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.  

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Oamenii legii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Băcești, județul Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Polițiștii deplasați la fața locului au depistat mai multe persoane cu vârste între 21 și 40 de ani, domiciliate în Băcești, stabilind totodată faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 25 de ani a aplicat două lovituri, cu un obiect contondent din lemn, unui bărbat de 28 de ani, fiind necesară transportarea acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tot cu ocazia scandalului, doi bărbați au pătruns fără drept într-o locuință și au distrus o ușă de acces.

Împotriva bărbatului de 25 de ani, din comuna Băcești, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză sunt continuate cercetarile față de 5 persoane privind comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe,  violare de domiciliu, distrugere  și   tulburarea ordinii  liniștii publice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.