Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Orban, Tataru si Arafat au intampinat medicii reveniti din misiunea din R. Moldova

Publicat

in

În Vama Albița unde a avut loc întâmpinarea echipei de medici și asistenți români care a revenit din misiunea din Republica Moldova. Cadrele medicale din România au sprijinit personalul medical din această țară, personal care se află în prima linie de luptă împotriva epidemiei de coronavirus. La eveniment au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Şeful Executivului a mulţumit cadrelor medicale pentru efortul depus şi riscurile asumate „Primiţi recunoştinţa noastră pentru curajul pe care l-aţi avut, pentru efortul pe care l-aţi depus, pentru riscurile la care v-aţi expus şi pentru faptul că aţi făcut un lucru extrem de bun pentru fraţii noştri de peste Prut. Vă mulţumim, vă suntem recunoscători şi sunt convins că vom fi alături să vă urăm succes şi în alte misiuni de felul acesta”, a afirmat Orban.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.