Conecteaza-te cu noi

StiriEst

(P) S-a redeschis SILVER MALL

Publicat

in

Incepand cu data de 16 mai se redeschide Silver Mall. Trecerea de la starea de urgenta la cea de alerta, permite functionarea centrelor comerciale care nu au o suprafata mai mare de 15000 mp. Silver Mall se incadreaza in aceste cerinte avand o suprafata de aproximativ 10000 mp. Intreaga cladire este igienizata si iau permanent masuri pentru siguranta clientilor. Asftel, incepand cu data de 16 mai Silver Mall are deschise urmatoarele locatii:

Zona Food: Profi (supermarket), Pizzeria Rimmini si fast food (livrare la domiciliu), Laborator Patiserie/Cofetarie Darina Dulce (livrare la domiciuliu) – cele din urma avand posibilitatea de a prelua comenzi telefonice sau prin messenger;

Bricolaj : Master

Fashion: ArtRococo(tinute elegante/casuel doamne si domisoare), All Sport(tinute sport: imbracaminte si incaltaminte sportiva branduri de renume), Mexton(tinute tineret, adolescente), Marik(tinute elegante femei si barbati), BeYou(magazin imbracaminte casuel femei si barbati), Sofiaman(pijamale pentru toata familia), BestLine(magazin barbatesc- costume, cravate etc)

Decoratiuni si cadouri: Prosperity si Starballoons (aranjmatente din baloane, baloane cu heliu, baloane cifre etc)

Floraria Orhideea

Bijuterii: Coriolan

Salon infrumusetare: Salon Diagonal

Mobila: Staer

Spalatorie chimica: Liberni

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.