Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Din cauza secetei, oamenii din Balteni primesc apa cu portia. De vina sunt si cei care uda gradinile

Publicat

in

Apar tot mai multe probleme din cauza secetei accentuate. În comuna Bălteni de exemplu, autoritățile au fost nevoite să ia măsuri și să raționalizeze consumul apei. Iată anunțul primarului Relu Brașoveanu: “Având în vedere situația grea pe care o întâmpinăm cu distribuirea apei în satul Balteni deal, am făcut un program de distribuire a apei începând cu data de 20.05 2020. 

-Astfel, locuitorii din Balteni deal , vor avea apă în intervalul orar 08.oo-8.oo din 20.05—-21.05, de miercuri dimineață până joi dimineata. Locuitorii din Balteni vor avea apa, joi dimineata ora 10.00 pana  sambata dimineata ora 8.00. Se va face programul in asa fel incat vom merge 24 ore Balteni deal, 48 ore Balteni. Această situație, este creată de secetă prelungita dar și din excesul unor persoane  care lasă robinetele deschise în grădini!!! Fiecare dintre dumneavoastră puteți contribui la distribuirea apei în condiții normale, dacă veți lua atitudine atunci când vedeți că vecinul dumneavoastră udă în exces! Rugați-l să nu o mai facă, sau sunați-ne pe noi! Va multumim pentru intelegere!”

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.