Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incendiu la magazinul PROFI din Zorleni. Prefectul este la fata locului- FOTO -VIDEO

Publicat

in

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu șase autospeciale, 18 subofițeri și doi ofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un spațiu comercial din localitatea Zorleni, comuna Zorleni.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului și într-o magazie unde erau depozitate diverse mărfuri. După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 150 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn și diverse mărfuri din magazia cuprinsă de flăcări. S-au degradat aproximativ 200 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 250 metri pătrați planșeu din lemn și PVC, instalațiile de climatizare și răcire ale magazinului, precum si tabloul electric de forță. Au fost salvate mărfurile din spațiul comercial și un seif în care se păstrau încasările. Nu au fost victime. Intervenția a fost condusă de prim adjunctul inspectorului șef, colonel Tătaru Niculae. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

Stirea initiala

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un spațiu comercial din localitatea Zorleni, comuna Zorleni. Din primele informații, persoanele din magazin au fost evacuate. La incendiul de la Zorleni a ajuns pentru conducerea interventiei prim adjunctul inspectorului sef, colonel Tătaru Niculae. De asemenea, prefectul Mircea Gologan este la fata locului. ISU Vaslui suplimenteaza fortele si mijloacele cu un echipaj si o autospeciala din cadrul Detasamentului Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.