Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Casa cuprinsa de flacari la Falciu

Publicat

in

Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Rânzești, comuna Fălciu. La intervenție a fost deplasată și o autospecială de la Detașamentul de pompieri Bârlad. De asemenea, pentru lichidarea incendiului a acționat și un echipaj de pe autospeciala de stingere cu apă aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Fălciu. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o anexa a locuinței, la nivelul acoperișului și exista riscul de propagare la întregul imobil. După mai bine de două ore, incendiul a fost lichidat. În imobil au fost găsite patru butelii GPL, care au fost în pericol să explodeze.
Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, cinci butoaie, două ferestre și o ușă. S-au degradat aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, patru butelii de aragaz, un frigider, un aragaz și un TV. A fost salvat restul locuinței si bunurile existente în aceasta. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.