Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fostul episcop Corneliu Barladeanu a plecat incatusat de la Parchet FOTO- VIDEO

Publicat

in

Corneliu Onilă, fost episcop de Huşi a fost reţinut joi de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea, de Apel Iaşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, potrivit unor surse din anchetă.    În vara anului trecut, procurorii  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au solicitat redeschiderea dosarului în care fostul Episcop de Huşi,Corneliu Onilă a fost cercetat pentru act sexual cu minori. Dosarul a fost iniţial deschis după declanşarea scandalului în care au fost implicaţi fostul Episcop şi alţi trei preoţi care l-au şantajat pe Onilă. Pentru că nu ar fi avut suficiente probe, cauza a fost clasată.    Corneliu Onilă a fost episcop de Huşi până în august 2017.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    21 mai 2020 la 18:05

    Sa il trimita la munca pe impostorul asta care face umbra pamantului degeaba. Sper ca justitia sa isi faca datoria si sa nu il faca inger. Desi cred ca biserica se zvarcoleste sa isi
    spele imaginea. Mi e greu sa cred caBOR nu stia despre metehnele acestui individ.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.