Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Corneliu Onila a iesit din sala de judecata! Magistratii decid daca il aresteaza

Publicat

in

Onilă Cornel, fost Episcop de Husi, este acuzat de procurori pentru săvârșirea unei infractiuni de agresiune sexuala in forma continuata in dauna unei persoane vatamate minore la momentul comiterii faptei si o infractiune de viol in forma continuata. Victima lui Onila este fostul elev de seminar Denis Turcu. Acesta le-a povestit procurorilor cu lux de amanunte cum a intretinut raporturi sexuale cu fostul episcop. Mai mult, le-a furnizat si imagini. 

Jitaru este acuzat de un nou santaj si de viol

Jitaru Sebastian Cristi, fost calugăr Arhimandrit, aflat in stare de detinere, fiind in executare pedeapsă dispusă printr-o hotarâre de condamnare definitivă, anterioară, este cercetat pentru savarsirea următoarelor fapte : trei infractiuni distincte de viol in forma continuata, in dauna unor persoane vatamate minore la momentul comiterii faptelor, șantaj in forma continuata si agresiune sexuala in dauna unei persoane vatamate minore la momentul comiterii faptei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.