Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Accident la Barlad-VIDEO

Publicat

in

UPDATE: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, la un accident rutier, produs în municipiul Bârlad, în apropiere de sediul Poștei. În accident au fost implicate două autoturisme și două persoane. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o persoană încarcerată într-un autoturism cu volan pe dreapta. Persoana încarcerată în autoturism era conștientă și cooperantă. La intervenție a participat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. După descarcerare, victima a fost predată echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui. Victima este transportată la UPU Vaslui cu traumatism la nivelul membrului inferior drept și suspiciune de traumatism toraco abdominal. Cealaltă persoană implicată în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Stirea initiala

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, la un accident rutier, produs în municipiul Bârlad, în apropiere de sediul Poștei, în fața Rompetrol. În accident sunt implicate doua autoturisme, iar o persoana este încarcerată în autoturism, dar conștientă. La intervenție participă și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.