Conecteaza-te cu noi

StiriEst

EXCLUSIV: Ciolacu s-a intalnit cu greii PSD din Moldova la Pensiunea Mira

Publicat

in

Liderii PSD din zona Moldovei s-au întâlnit în mare taină la Vaslui. Președintele PSD Marcel Ciolacu  și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, i-au chemat la o discuție pe liderii de organizații care nu sunt apropiați de Viorica Dăncilă și cu care au discutat despre viitorul partidului. Întâlnirea secretă a social democraților a avut loc la Pensiunea Mira, locație situată lângă Bârlad. Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a fost singurul reprezentant al organizației județene care a participat la respectiva întâlnire. Într-o intervenție la un post de televiziune, Dumitru Buzatu a declarat că a fost invitat, dar că nu va participa la adunarea liderilor din Moldova cu cei din conducerea centrală a partidului. 

“Marcel Ciolacu oferă funcții și (…) nu știu de unde le are. Nu trebuie să ne pierdem rațiunea, să aruncăm tot felul de calitați de salvator. Nu a avut loc nicio întâlnire statutară la structurile regionale care să pună problema viitorului partidului și viitorul președintelui care a candidat. Sigur că e o problemă, dar nu cred că în felul acesta se poate rezolva. Nu întâlniri în cinci, șase, șapte oameni, ci în structuri consacrate. Am fost invitat să particip, dar nu am vrut și am comunicat motivele”, a precizat liderul PSD Vaslui. La întălnirea de la Pensiunea Mira au fost prezenți pe lângă Marcel Ciolacu și Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, Dragoș Benea, președintele PSD Bacău și Dan Nica președintele PSD Galați, președintele PSD Iași, Maricel Popa, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, președintele PSD Suceava, Ioan Stan. 

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.