Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O tanara femeie de afaceri: ”Pauza fortata ne obliga sa gandim petreceri si mai frumoase”

Publicat

in

O locație eleganta, adaptată si celor mai rafinate gusturi, își va surprinde musafirii cu servicii de înaltă calitate și condiții desprinse din basme. E vorba de pensiunea MIRA, situată la 15 minute de Bârlad, care a castigat respectul miilor de clienti care i-au trecut pragul in ultimii ani. Proprietarii se adaptează cerintelor actuale si anunta surprize pentru cei care doresc sa-si înceapă poveștile de viață la MIRA. Toate petrecerile organizate aici au tăiat respiratia celor prezenți si au lăsat o impresie profundă asupra musafirilor. Oamenii au plecat cu sufletele pline de bucurie si au dus povestea mai departe. Asa a devenit Pensiunea Mira un tărâm al oamenilor frumosi, cu dorințe și asteptari greu de realizat in alte locații din județ. “Suntem fericiți că, anul trecut, am ales sa organizăm petrecerea de nunta la MIRA. Totul a fost pregătit pana in cel mai mic detaliu de catre administratorii si personalul de aici, care ne-au luat o grija de pe umeri si ne-au surprins cu un adevărat spectacol si cu servicii de înaltă clasă. A fost un mare plus, pentru ca noi, ca miri, pentru ca am avut timp sa ne ocupam de alte lucruri. Le multumim si ii indemnam pe toti cei care isi fac nunta sau alte petreceri sa apeleze cu incredere la oamenii de aici. Sunt magicieni, la propriu! Iar preturile sunt absolut decente”, au povestit doi tineri din Bârlad. Fericirea cuplurilor e dublata de un cadru modern si de bun gust. Ce poate fi mai emoționant decât un vals al iubirii, într-o curte impresionanta, cu mii de stele pe cerul iubirii, cu Luna, drept un strajer imbujorat al primilor pasi in viata ai proaspetilor căsătoriti?!

La Exquisite by Mira, totul e impecabil, iar in ziua nunții, zambetele mirilor vor întregi un tablou perfect. Natura e de partea celor care vor să surprindă amintiri superbe de la eveniment, iar piscina ca in filme e locul preferat de multi pentru fotografii de nota zece. Poveștile de dragoste isi gasesc albia în acest colț de rai, într-un peisaj romantic si delicat. Dorințele voastre sunt indeplinite de profesionistj, oameni care iubesc sa faca asta la modul superlativ. Cei care calcă pragul locației devin membrii unei adevarate familii. Si, de fiecare data, se întorc cu bucurie.

“In timp ce lumea s-a oprit in loc, saptamani la rand, la Pensiunea Mira am continuat să ne perfecționam, sa gândim decoruri tematice pentru viitoarele evenimente. Nunțile nu se amână des. Sunt evenimente complicate în care investești bani, sentimente și timp. Răspândirea rapidă a coronavirusului a forțat majoritatea statelor să ia măsuri de distanțare socială și să interzică adunările cu sute de persoane, apoi și pe cele cu zeci. Noi am hotărât sa plantam câte un brad pentru fiecare nunta amânată anul acesta. Mirii vor găsi brăduțul lor in gradina noastră, care va fi etichetat cu numele lor și data in care trebuia sa aibă loc evenimetul. Nimic nu subliniază mai răspicat <pentru totdeauna >, decât un copăcel. Chiar și distanțați putem fi mai aproape prin gesturi frumoase.  Cele mai multe cupluri aleg să amâne nunta. Asta înseamnă că ne sună și găsesc o nouă dată, într-un viitor sigur si sănătos. Unii aleg toamna, majoritatea aleg 2021. Suntem in continuare aici sa realizam petreceri minunate așa cum am făcut pana acum. Aceasta pauza forțată ne obliga sa devenim mai buni, sa gândim petreceri si mai frumoase, nunți fabuloase, potrivit reputației pe care am castigat-o in timp. Speram sa fim impreuna cât mai curând! Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe:

Floral Design: Dada Flower

Video: Dorin Hotnogu Films

Foto: Tina Genovia 

Foto: Acidut

Candy bar: Cofetaria VIP.

Avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate. Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate”, a declarat Mirabela Popica, administratorul pensiunii.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.