Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Crima la Negresti! Un barbat si-a omorat sotia, apoi s-a injunghiat si el

Publicat

in

Crima infioratoare la Negresti. O femeie in varsta de 46 de ani a fost omorata, noaptea trecuta, de catre sotul ei. Suspectul este internat la Spitalul de Urgenta din Vaslui, cu o plaga injunghiata la nivelul omoplatului. Chiar in aceste momente, se fac audieri pentru a se stabili cum s-a petrecut totul. A fost deschis dosar penal pentru omor, cazul fiind preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.
Vecinii sunt socati de cele intamplate. Ei povestesc ca de cate ori consuma alcool, barbatul in varsta de 59 de ani devenea agresiv si o strivea in bataie pe mama copiilor sai. Politia venea des la poarta lor si a fost emis chiar si un ordin de protectie la solicitarea victimei, agresorul fiind cercetat intr-un dosar penal pentru loviri si alte violente. Pentru a scapa de calaul sau, femeia, dar si copiii ei, plecau de acasa cu saptamanile. Oamenii pun totul pe seama consumului de alcool, dar si a geloziei.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

 ‘Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani a fost găsită decedată la domiciliu. Întrucât în cauză sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, cercetările fiind preluate de către procurorul de caz’, a declarat Loredana Stavăr.  Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Vaslui, în locuinţă a fost găsit şi soţul victimei care prezenta o plagă înjunghiată la omoplat, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Victima  avea ordin de protecție, bărbatul fiind acuzat că îsi bătea des soție. Polițiștii spun că agresorul nu avea voie să se apropie de victimă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.