Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Baiatul ei a aflat ca este bolnav, si-a dat foc si apoi s-a sinucis

Publicat

in

Durere apăsătoare pentru o familie din județul Vaslui. Fiul lor, în vârstă de 40 ani, a dat foc la casă și apoi a mers în pădure și și-a luat zilele. Cunoscuții pun gestul extrem pe seama fricii de boală. Omul făcuse niște analize – se vorbește despre probleme cu ficatul – iar rezultatele l-au speriat. N-a mai așteptat consultațiile suplimentare, programate astăzi.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Bărbatul locuia în aceeași curte cu părinții. Stătea singur în casă – pentru modernizarea căreia muncise din greu în ultimii ani – iar bătrânii, într-o anexă. Rudele povestesc că l-au găsit abătut după setul de analize făcut recent. Urmau să îl însoțească, chiar azi, la un control amănunțit, în Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Fără să dea de bănuit ceva, bărbatul a incendiat locuința și a plecat spre o pădure din apropiere. În urmă, tatăl a văzut flăcările și a strigat după ajutor.

Tatăl bărbatului: ”Am văzut flacăra afară și am strigat ajutor, ajutor. cine să vină?! Aici nu stă nimeni, acolo nimeni. Focul s-a întins până au venit pompierii. S-a dus tot din casă”.

Elvis Pirus, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui: ”După 2 ore au lichidat incendiul. Apoi au procedat la căutarea presupusei victimei, sub resturile arse și prăbușite, însă nu au găsit nicio urmă ulterior, presupusa victimă a fost găsită spânzurată în proximitatea imobilului”.

Cumnatul bărbatului: ”l-am căutat cu 20 de oameni prin împrejurimi. Am mers cu lanterne, pe la 1 și ceva, în marginea pădurii, la vreo 300 m, era spânzurat cred că a intrat într-o depresie. I-au ieșit analizele un pic cam proaste, avea programare miercuri la Contagioase. I-am spus că mergem, nu a mai comunicat cu noi”.

Polițiștii investighează decesul. Este supect modul în care tânărul a ales să încheie socotelile cu lumea. Partea cu incendierea locuinței mai precis.

Mihai SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.