Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O noua investitie la Balteni! Gaz metan in comuna

Publicat

in

Primarul Relu Brașoveanu marchează o nouă investiție importantă în comuna Bălteni. După asflat, școli și iluminat, edilulanunță o investiție majoră în comunitate. Este vorba despre conectarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale a comunei Bălteni. Deja au fost adoptate toate hotărârile necesare pentru demararea cât mai urgentă a investiției. Un prim pas a fost făcut prin semnarea contractului de concesiune a serviciului către Gaz Est Vaslui.

”Zi istorică în Comuna Bălteni! Astăzi, am semnat prima fază din proiectul nostru de înființare și distribuție gaze naturale! Contractul cadru de concesiune a serviciului de utilitare publică de distribuție a gazelor naturale!”, a anunțat pe pagina personală de facebook primarul Relu Brașoveanu. La rețeaua de gaze naturale vor fi racordate gospodăriile din localitățile Bălteni,, Bălteni Deal și cartierul Bălteni.

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.