Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Romii din Murgeni au inconjurat Spitalul Vaslui

Publicat

in

Bătaie cu bâte, săbii și focuri de armă, între 200 de persoane din orașul Murgeni. Au intervenit 100 de polițiști pentru a calma spiritele. Luptele de stradă au avut loc în noaptea de joi spre vineri. 

Trei răniți au ajuns la spital, după ce două clanuri s-au încăierat. Adversarii s-au bătut cu săbii și bâte și, la un moment dat, s-au tras focuri de armă. Unul dintre răniți a fost împușcat, iar altul a fost lovit cu mașina. Cel de-al treilea rănit a fost lovit crunt cu ciomegele. Unul din cei trei răniți este la Secția de Ortopedie a Spitalului de Urgență Vaslui. în fața unității sanitare au venit peste 20 de susținatori ai rănitului. Aceștia au declarat că se tem de un eventual atac al clanului rival și au venit să se asigure că prietenul lor este în siguranață. Tot trotuarul din fața spitalului este împânzit de romii din Murgeni. Unii s-au întins pe iarbă și s-au culcat, obosiți

probabil după bătaia de noaptea trecută. 

Ca să oprească scandalul din toiul nopții, în zonă au fost trimiși peste o sută de polițiști din trupele speciale și jandarmi.

Două victime au fost transportate la spitalul-suport Covid-19, din Bârlad. Erau în izolare la domiciliu, după ce s-au întors recent din Franța. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor, uz de armă fără drept și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.