Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Politistul prins cu o femeie, si-a uitat pantofii pe camp. Apar alte imagini, iar agentul este cercetat de superiori

Publicat

in

Poliţistul de la Rutieră din Huşi, prins în timp ce şi-a abandonat maşina de serviciu pe un câmp, pentru a se întâlni cu o femeie, este cercetat disciplinar de superiorii săi. Agentul a fost identificat și trebuie acum să dea explicații pentru fapta sa. “În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de la Control Intern, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul care a părăsit autospeciala pe câmp. În funcție de rezultatul acestor cercetări se vor lua și măsuri conform statutului polițistului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Filmare cu cei doi polițiști aflați pe câmpul dintre Duda Epureni și Huși, a fost făcută în noaptea de 7/8 iunie. Cei doi polițiști se aflau în timpul serviciului și fost filmați pe câmp după miezul nopții. Unul dormea în mașina poliției, altul se afla alături de o femeie într-o altă mașină de culoare neagră. Mai mulți tineri i-au filmat pe oamenii legii care se aflau în timpul serviciului. În imaginile care circulă pe internet, se pare că sunt surprinse și scene de amor. 

Tinerii au fost amenințați să nu publice filmarea 

Tinerii care au filmat scenele scandaloase, povestesc că un coleg de-al polițistului care apare pe filmare, s-a deplasat acasă la unul dintre ei și a încercat o negociere, ajungându-se chiar și la amenințări. “Este urât tare ce se întâmplă. Zona este cunoscută pentru astfel de întâlniri. Nu este primul care vine acolo. Când ne-au văzut, au plecat, dar i-am urmărit, mergeau cu viteză mare și le-am pierdut urma”, a povestit unul dintre tinerii prezenţi în zonă.

Polițistul și-a uitat pantofii pe câmp

Polițistul de la Rutieră care a părăsit MCV-ul și s-a urcat într-o mașină neagră cu care o femeie venise pe câmp, s-a descălțat înainte de a urca în autoturism. Al doilea polițist, cel care îl însoțea pe agentul de la Rutieră, a rămas în mașina poliției și s-a culcat. Când și-a dat seama că a fost descoperit, polițistul din mașina neagră a făcut mai multe ture pe câmp, încercând să scape. ”Noi l-am trezit din somn pe poliţistul de frontieră. Părea amețit, de altfel există o înregistrare în care cineva susține că băuse. A coborât din maşină şi nu ştia ce se întâmplă. În timp ce noi alergam dintr-o parte în alta, pentru că fiecare filma, poliţistul din a doua mașina a coborât și a fugit prin nişte boscheţi şi a ajuns la MCV, apoi au plecat în viteză de pe câmp atât maşina poliţiei, cât şi cealaltă”, a spus alt martor. Polițistul a sisținut că s-a dus pe câmp din cauză că avea diaree. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.