Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Se deschide ROYAL FITNESS, cea mai mare si mai moderna sala din Vaslui

Publicat

in

Vasluieni, pe 15 iunie vi se pregătește ceva!! O sală de fitness nou-nouta va asteapta șapte zile din șapte, la ieșirea din Vaslui spre Iasi, în zona Vastex.  După atâtea luni de izolare, e timpul sa acordați macar o ora pe zi sportului, iar daca sunteti la început de drum sau doriti sa aprofundati cunoștințele și să vă imbunatatiti antrenamentele, mergeti la ROYAL FITNESS!! Cea mai mare si mai noua locație dedicata iubitorilor de fitness si nu numai e pregătită să vă ajute, indiferent de scopul pe care îl aveți.

Managerul sălii ROYAL FITNESS este cunoscut si apreciat atat pentru rezultatele personale, cât și pentru cele ale clienților săi. Cu o experiență de17 ani, Stefan Curugiu este instructor de fitness si specialist în nutritie. “Sunt extrem de bucuros că, de acum înainte vasluienii pot profita de condiții excelente pentru a face miscare, intr-o locație generoasă, organizată conform rigorilor si standardelor actuale. Asteptam cu nerăbdare momentul deschiderii, pentru ca avem deja solicitări de la oameni care ori doresc sa dea jos kilogramele acumulate, ori vor sa isi depășească limitele si sa construiască temple pentru sufletele lor. Cu disciplina, răbdare si multa voință, orice obiectiv poate fi atins!”, a declarat Stefan. Trebuie spus ca sala este dotată cu un sistem de climatizare performant, care aduce un plus pentru clienti si personal. Aparatura de aici e de ultima generatie si trebuie sa o încercați!! De asemenea, copiii si adulții pot alege pe lângă fitness si bodybuilding si antrenamente de box, K1, crossfit, cu specialiști. La receptie functioneaza un bar, unde puteti comanda o cafea sau un shake proteic si puteti profita de o gama larga de suplimente. 

Programul salii ROYAL FITNESS este următorul: de luni pana vineri, între orele 9-23, sambata de la 10-17 si duminica de la 10-15.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.