Conecteaza-te cu noi

StiriEst

9 barbati printre care si minori, retinuti in urma perchezitiilor de la Murgeni

Publicat

in

Față de 9 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 48  de ani, domiciliați în Murgeni, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Reținerile vin după ce poliţiştii au condus la audieri, duminică, 26 de persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, în urma a 23 de percheziții domiciliare efectuate în oraşul vasluian Murgeni, a informat, duminică, IGPR. Acţiunea a fost organizată cu forţe mărite, în sistem integrat, poliţie – jandarmi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. 

„Au fost efectuate 23 de percheziții la locuinţe din oraşul Murgeni, fiind vizate persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere. Au fost conduse la audieri 26 de persoane, iar de la locuinţele acestora au fost ridicate: o armă de foc, ce pare a fi de tip airsoft, mai multe obiecte contondente, unele confecţionate artizanal, obiecte tăietoare-înţepătoare, boxuri şi alte bunuri”, a precizat Poliţia Română. Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.